Här åker man kungligt

Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist på besök i Örnsköldsvik

Konferensresor

All Inclusive

Så här jobbar vi …

Vi har kunskap och känner våra lokala aktörer inom turism och konferenser i Höga Kusten. Vi kan därför paketera högklassisk service och genom vårt ”All in” engagemang så blir du en nöjd kund.

När du kontaktar oss tar vi alltid först reda på syfte och budget för mötet innan du får en offert. Detta gör vi för att kunna hjälpa dig på bästa sätt, så att ditt arrangemang håller rätt kvalitet och blir så kostnadseffektivt som möjligt. Vill du bolla idéer så hjälper vi gärna till med upplägg och innehåll.

För varje uppdrag utses alltid en ”All in” person som också är er kontaktperson under hela vårt samarbete. Vid återkommande konferenser tar samma person hand om er. Detta ger många fördelar då erfarenhet från tidigare samarbeten alltid garanterar ett nytt lyckat möte.


… och så här genomför vi

När du är nöjd med upplägget och offert, skriver vi avtal och påbörjar arbetet. Vi bokar upp önskat arrangemang efter era önskemål.

 Vi sköter kontakt med leverantörerna och stämmer självklart av detaljerna med er kontinuerligt. När mötet är avslutat följer vi upp med en ekonomisk genomgång och utvärdering.

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att arrangera den perfekta konferensen eller mötet.