Om oss

Explore High Coast

Sedan vi grundades år 2007 har vi genomfört mer än 160 båtrundturer i Höga Kusten med ca. 2000 passagerare från hela världen. Med stort engagemang, kunskap och goda relationer med lokala aktörer inom turism och konferenser i Höga Kusten ser vi till att du som kund blir nöjd.  

 

En tur för alla

Vårt breda utbud av turer, med möjlighet till eget upplägg, täcker upp de flesta behov. Främst är vi däremot inriktade på VIP turer för företag. Prins Carl Phillip, Prinsessan Sofia, Lars Berghagen, Loa Falkman, Erik Penser, Maud Olofsson, Peter Forsberg och Financial Times reporter är några som åkt med oss genom åren. 

Vi kan även arrangera konferenser, kick off, och event.

När vi har resonerat oss fram till ett förslag och du är nöjd med, så skriver vi ett avtal och börjar arbetet. För varje uppdrag utses alltid en person som också är er kontaktperson under hela vårt samarbete. Vid återkommande konferenser tar samma person hand om er. Detta ger många fördelar då erfarenhet från tidigare samarbeten alltid garanterar ett nytt lyckat möte. Vi sköter kontakt med leverantörer och stämmer självklart av detaljerna med er kontinuerligt. När eventet är avslutat följer vi upp med en ekonomisk genomgång och utvärdering.

 

Languages

Our guided tours are offered in Swedish, English and German. 

Unsere geführen Touren werden in swedish, englisch und deutsch angeboten.