Våra turer

Våra turer

Här kan du se ett utbud av våra vanligaste turer. Vill du bolla idéer så hjälper vi gärna till med upplägg och innehåll.  Vi bokar upp arrangemang efter era önskemål. När du kontaktar oss tar vi alltid först reda på syfte och budget för mötet innan du får en offert. Detta gör vi för att kunna hjälpa dig på bästa sätt, så att ditt arrangemang håller rätt kvalitet och blir så kostnadseffektivt som möjligt. 

 

Priser

Från 3800kr och uppåt. Kontakta oss för exakta prisuppgifter. Väntetid debiteras med 500kr/tim.

 

Läs om våra rese- och betalningsvillkor här. 

 

Mat och dryck

Vi kan ha med bufféer som vi kan äta på en brygga, sjöbod eller på en udde. Vi samarbetar även med flera havsnära matställen i Skeppsmalen, Ulvön, Trysunda, Köpmanholmen, Norrfällsviken och Skuleberget.

 

Säkerhet

Max 9 personer. VHF, Radar, livvästar till alla samt livflotte.

Alla erforderliga behörigheter finns.

 

Languages

Our guided tours are offered in Swedish, English and German. 

Unsere Führungen werden auf Schwedisch, Englisch und Deutsch angeboten.

Det bästa av Höga Kusten

Under den här turen får du se det bästa av världsnaturarvet Höga Kusten. NHL spelarnas hus, Sveriges vackraste ö Trysunda, Gävlefiskarnas historia och Skrubban naturreservat. Även stor sannolikhet att få se havsörn. 

Klättertur på Skuleberget

Underbar båttur ut till Sandviken, Mjältön och sedan vidare till Veåsand. Klättring upp till Skulebergets topp med olika svårigheter ger dig en unik adrenalinkick och ett fantastiskt äventyr. En linbana tar sedan ekipaget ner till parkeringen där en minibuss skjutsar alla tillbaka till Örnsköldsvik. 

Bastukväll

Båt- och bastukväll på Vågön. Njut av det varma sköna i en stor vedeldad bastu och det kalla, friska med ett dopp i havet. Grilla god mat och se kvällssolen gå ner över horisonten. 

 

Ulvön med Sandviken och Ulvöhamn

Denna tur bjuder dig på ett av Höga Kustens mest kända guldkorn - Ulvön. Du får även stifta bekantskap med Sandvikens fiskeläge som är en vackert belägen stugby vid en fin sandstrand. Museum om fiskarfamiljernas hårda liv ingår även.